Publicat 29/6/2019 13:51:41 +02:00CET

L'alcalde de Flix (Tarragona) sol·licitarà la declaració de zona catastròfica

Imatges de la superfície afectada per l'incendi de la Ribera d'Ebre (Tarragona).
AGENTS RURALS

TARRAGONA, 29 juny (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Flix (Tarragona), Francesc Barbero, ha anunciat aquest dissabte que ha iniciat contactes per sol·licitar la declaració de zona catastròfica de les 4.000 hectàrees del municipi afectades per l'incendi de la Ribera d'Ebre (Tarragona), ha informat en un tuit recollit per Europa Press.

Ha explicat que, en primer lloc, hauran d'"avaluar els danys" que el foc ha causat a Flix, el municipi amb una major superfície cremada.

"Avui comencem la tasca de cercar solucions a tots els afectats", ha assenyalat l'alcalde de Flix, localitat que ha acollit temporalment algunes de les persones que han estat evacuades de les seves cases a causa del foc.

A través del seu compte de Twitter, l'alcalde va demanar el divendres als veïns que recollissin "sucs de fruita, fruita seca, galetes i dolços", entre d'altres, per proveir els evacuats.

Aquest dissabte, l'alcalde ha celebrat i agraït als voluntaris la seva solidaritat: "En menys de dues hores, hem hagut de tancar la col·lecta per tenir més que cobertes les necessitats".