Publicat 4/2/2020 12:36:28 +01:00CET

L'Agència de Residus presenta cinc candidatures al Premi Europeu de la Prevenció

Setmana Europea de la Prevenció de Residus
GOVERN

BARCELONA, 4 febr. (EUROPA PRESS) -

L'Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha presentat cinc projectes catalans al XI Premi Europeu de la Prevenció de Residus, que es resoldrà en una cerimònia a Brussel·les a la primavera, ha informat aquest dimarts la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Entre les candidatures catalanes, que procedeixen de les activitats que es van dur a terme en l'última Setmana Europea de la Prevenció al novembre, hi ha una iniciativa de l'Institut Català de la Salut (ICS) al CAP de Castelldefels, el premi #elmenjarnoesllença de la Fundació Espigoladors i el projecte de sensibilització del CEIP Artur Martorell de Badalona (Barcelona).

També s'hi ha presentat el 'Compromís KH Lloreda: Reduir & Reutilitzar' de l'empresa KH Lloreda i el projecte de cooperació del Col·legi Sant Josep de Navàs (Barcelona).

La XII Setmana Europea de la Prevenció se celebrarà entre el 21 i el 29 de novembre del 2020 i estarà enfocada a evitar els productes d'un sol ús i promoure els productes que tenen una llarga vida útil.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa que se celebra a Catalunya des del 2018, coordinada per l'ARC amb el suport de la Comissió Europea.