Publicat 22/12/2019 10:31:02 +01:00CET

L'administració de Salou que reparteix 90 sèries de la grossa: "Alegria, alegria!"

Les dues nenes de la residència de Sant Idelfons posen amb les boles corresponents al Primer Premi de la Loteria de Nadal, la grossa de la Loteria, amb el nº  26590, el qual ha sortit durant el cant de la quarta taula de la Loteria de Nadal
Eduardo Parra - Europa Press

TARRAGONA, 22 des. (EUROPA PRESS) -

El propietari de l'administració de loteria 1 de Salou (Tarragona) -que ha venut 90 sèries del primer premi 26590-, David, ha celebrat la venda de la grossa amb crits d'"Alegria! Alegria!".

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, ha dit que no sabia a qui li havia tocat el premi i que la situació estava tranquil·la, però s'ha mostrat content per haver-lo venut: "Hem fet contenta a molta gent, això és molt important".

Ha explicat que en altres anys també havien repartit números guanyadors de jocs com la Primitiva, però que fins ara la grossa se'ls havia resistit: "Ja no ho podem dir, ja ho tenim".

David ha assegurat que el seu local ha venut totes les 90 sèries d'aquest número, i ha dit que no sap per quin mitjà s'ha fet, però que creu "que s'ha fet per finestreta".

"Cava encara no, estic prenent cafè", ha indicat en ser preguntat per com estava celebrant, però ha dit que té una ampolla a la nevera preparada.