Publicat 25/7/2019 13:36:41 +02:00CET

L'actor Joan Vázquez presenta '20 anys no són na' per commemorar els seus 20 anys de carrera

Fwd: [Grupoculturacat] Joan Vázquez Presenta L'espectacle Musical 20 Anys No Són Na'
EUROPA PRESS

BARCELONA, 25 jul. (EUROPA PRESS) -

L'actor i cantant Joan Vázquez presentarà el seu nou espectacle musical '20 anys no són na' a la sala Barts Club, a Barcelona, per commemorar els seus 20 anys de carrera professional, segons ha informat l'agencia K de Comunicació aquest dijous en un comunicat.

Sobre l'escenari, Vázquez estarà acompanyat de músics en directe i companys de professió com a convidats especials, durant els dies 4, 11, 18 i 25 de novembre, en quatre funcions que tindran un "format íntim", segons ha dit l'actor.

L'espectacle utilitzarà la música i la ironia per repassar els diferents personatges que Vázquez ha representat durant la seva carrera en musicals com 'Rent' i 'My fair lady', i les anècdotes que ha viscut.

Joan Vázquez es reivindica "en les seves dues vocacions", com actor i cantant, un ofici que el portarà a presentar l'any 2020 el seu primer single 'Feeling Good' que s'engloba dins del jazz.

En la seva faceta d'actor, el 18 de setembre obrirà la nova temporada de la Sala Beckett amb l'obra 'Coplas para Ocaña', dirigida per Marc Rosich, i continuarà la gira dels seus espectacles musicals 'Paquito Forever' i 'Ciutat de Gespa' pels quals ha estat nominat com a millor actor en els premis Teatre Musical.