Publicat 24/6/2019 15:42:57 +02:00CET

L'accident a la Costa d'Ivori va poder ser causat per la punxada d'un pneumàtic del bus

Imagen de recurso del Colegio Mayor Bonaigua después de conocerse el accidente en Costa de Marfil, donde la subdirectora del colegio Canigó ha muerto y diez jóvenes han resultado heridas.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 24 juny (EUROPA PRESS) -

L'accident de trànsit en el qual va morir l'educadora Teresa Cardona i en el qual van resultar ferides 10 joves del Col·legi Major Bonaigua (CMB) el va causar "presumptament" la punxada d'un pneumàtic del minibús en el qual viatjaven, ha informat el col·legi major en un comunicat aquest dilluns.

Els habitants de la zona van col·laborar en el rescat i van avisar els serveis mèdics, segons relata el CMB, i en un primer moment les 10 ferides van ser ingressades en un hospital dirigit per l'Ordre de Malta.

El diumenge van viatjar fins a la Costa d'Ivori quatre persones vinculades a les víctimes, al CMB i a l'escola Canigó, de la qual era sotsdirectora Teresa Cardona, de 43 anys i llicenciada en Dret.

Una metgessa i responsables de diverses residències del país han acollit i acompanyat a tot moment les 30 voluntàries, que el diumenge a la tarda van ser traslladades a Abidjan (la Costa d'Ivori).

El CMB agraeix la col·laboració de totes les autoritats i remarca que el seu "primer interès són les ferides i les famílies i la seva intimitat".