Publicat 19/1/2019 17:50:35 +01:00CET

Josefina Roma rep el premi Joan Amades de Cultura Popular i Tradicional 2018

Josefina Roma rep el premi Joan Amades de Cultura Popular i Tradicional 2018
ASSOCIACIÓ CULTURAL JOAN AMADES

BARCELONA, 19 gen. (EUROPA PRESS) -

Josefina Roma ha rebut aquest dissabte en un acte al Palau de la Virreina el premi Joan Amades de Cultura Popular i Tradicional 2018 en reconeixement a la seva tasca en l'mbit de l'antropologia, especialment en la cultura popular i tradicional.

En un comunicat, l'Associació Cultural Joan Amades ha informat que la Junta ha tingut en compte la tasca acadmica, investigadora i divulgadora de Roma i la seva bona sintonia amb l'associacionisme cultural catal.

Roma ha pres la paraula i ha repassat la seva relació amb Joan Amades, des que va fullejar un exemplar del Folklore de Catalunya fins a conixer a Amades des d'un vessant més personal.

En l'acte, la premiada ha rebut a través d'un vídeo la felicitació de l'exconseller que est a Blgica Lluís Puig i el director de Cultura de Proximitat de l'Institut de Cultura de Barcelona (Icub), Carles Sala, ha destacat la trajectria de Roma.

També han participat el vicerector de Doctorat i Promoció d'Investigació de la Universitat de Barcelona (UB), Xavier Roigé, i el president de l'Associació, Gustau Molas, qui ha valorat la constncia de Roma i la data en la qual es lliura el premi coincidint amb els Tres Tombs.