Publicat 18/06/2019 14:33CET

José Augusto García Navarro, nou president de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia

José Augusto García Navarro, nuevo presidente de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología
SEGG

MADRID, 18 juny (EUROPA PRESS) -

El director general de la patronal Consorci de Salut i Social de
Catalunya (CSC), José Augusto García Navarro, ha estat nomenat president de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG), crrec que fins ara ocupava el doctor José Antonio López Trigo. El seu nomenament es va fer públic durant el 61 Congrés de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG), que es va celebrar del 12 al 14 de juny a la ciutat de Saragossa.

"La Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia compta amb més de 2.500 socis i els demanarem la seva collaboració en els camps en els quals tinguin més experincia i predisposició a treballar, i utilitzarem així aquesta gran xarxa de coneixement, de manera que reverteixi en un impacte positiu per a la societat", ha dit García Navarro.

El nou president de la SEGG és diplomat en gestió clínica per EADA, en gestió de serveis sanitaris per ESADE i en lideratge i gestió d'equips per la Universitat de Barcelona i Programa d'Alta Direcció d'Empreses (PADE) per l'IESE.

Amb la nova candidatura vol aportar a la SEGG una "ferma proposta de participar de manera activa" en els grans reptes que ha d'abordar a nivell social Espanya com són la solitud o les pensions, molt lligats a l'envelliment de la població. Per aconseguir-ho, ha assegurat que el futur és la integració sanitria i social i per aix l'objectiu és convertir la SEGG en la plataforma del canvi en aquest sentit.

"La informació també ser clau en aquesta candidatura en la qual els socis i el públic en general seran informats de totes les activitats que fem amb total transparncia per poder retroalimentar el sistema i millorar. Així mateix, obrirem nous canals de comunicació amb la finalitat de facilitar una millor comunicació amb els nostres socis i la societat", ha dit.

La resta de l'equip el formen el cap de Servei de Geriatria en Complex Hospitalari de Navarra, Nicolás Martínez Velilla, que es converteix en vicepresident de Geriatria; la gerontloga i treballadora social, Lourdes Bermejo García, que exercir el crrec de vicepresidenta de Gerontologia; el president de l'Aliana científico-professional per a l'Estat de Benestar i director tcnic Comercial i de Qualitat del Grup Eulen, Alfredo Bohórquez Rodríguez, que complir les funcions de Secretari General; la geriatra Maribel Galvá Borrás amb el crrec de tresorera; i la geriatra de l'Hospital Gregorio Marañón, María Teresa Vidán Astiz, que es converteix en vicesecretria general.

Així mateix, el geriatre de l'Hospital Universitari de la Ribera de Valncia, Francisco Tarazona Santabalbina, ser el vocal clínic; el catedrtic de Biologia Cellular de la Facultat de Medicina de Cantbria, Dámaso Crespo Santiago, vocal de Cincies Biolgiques; i el coordinador tcnic de la Fundació Edat & Vida, Raúl Vaca Bermejo, que ser vocal de la secció Cincies Socials i del Comportament.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés