'Joker' continua triomfant en la taquilla espanyola malgrat l'embranzida de 'Malèfica' en la seva estrena

Publicat 21/10/2019 16:41:28CET
Joaquin Phoenix protagonitza Joker
WARNER BROS

MADRID, 21 oct. (EUROPA PRESS) -

'Joker', la pel·lícula sobre el vilà de DC Còmics protagonitzada per Joaquin Phoenix, continua en la seva tercera setmana consecutiva triomfant en la taquilla espanyola gràcies als 3 milions d'euros recaptats, segons recull Europa Press de les dades que publica ComScore a Twitter.

No obstant això, 'Maléfica: Maestra del mal', la seqüela de la reeixida pel·lícula de Disney que compta amb Angelina Jolie i Elle Fanning en el repartiment, se situa prop del Joker' amb 2,9 milions d'euros el seu cap de setmana d'estrena.

La pel·lícula d'animació 'Abominable' ha aconseguit els 1,1 milions d'euros, al mateix temps que també resisteix la cinta d'Alejandro Amenábar sobre la Guerra Civil espanyola, 'Mientras dure la guerra', amb 0,8 milions d'euros. Una altra estrena i seqüela, 'Zombieland. Mata y remata', tanca el 'top 5' amb 0,6 milions d'euros.

Així mateix, la pel·lícula de Pedro Almodóvar que ha iniciat la carrera per l'Oscar, gairebé n'ha triplicat la presència a les pantalles americanes en la seva tercera setmana. Així, és a 67 pantalles (en comparació de les 23 del cap de setmana passat), amb una recaptació de 463.562 dòlars la darrera setmana fins a aconseguir un acumulat d'1,1 milions de dòlars.