GIRONA, 16 des. (EUROPA PRESS) -
El cuiner Joan Roca ha servit aquest dimarts el 'Menú Festival' --un menú gurmet que ofereixen al Celler de Can Roca-- a 18 comensals a l'espai gastronòmic el Vol Gastronòmic de Girona per recaptar diners i destinar-los al Banc dels Aliments per comprar productes infantils.
"Hem traslladat el Celler --el menú, l'equip i la vaixella-- a aquest especial restaurant, el Vol --el restaurant instal·lat sobre el riu Onyar--, no per negoci sinó per ajudar i col·laborar amb el Banc dels Aliments", ha destacat Joan Roca.
El xef ha cuinat el Menú Festival --que inclou productes guardonats amb la distinció 'Girona Excel·lent'-- per a 18 persones que s'han inscrit prèviament i les seves aportacions voluntàries es destinaran a la compra de llet de continuació, papilles i cereals.
"Són els més cars i els més difícils d'aconseguir", segons el president del Banc dels Aliments a Girona, Frederic Gòmez, que ha afegit que són els productes que menys s'han recaptat durant l'última edició del Gran Recapte.
Fins al diumenge 21 de desembre aquesta entitat té instal·lat un punt de recollida d'aliments infantils a l'exterior del restaurant el Vol Gastronòmic.