Publicat 1/12/2019 17:20:06 +01:00CET

Joan Carles I passa unes proves rutinàries a la Clínica DeSánchez de Barcelona

El doctor Manuel Sánchez i el rei emèrit Joan Carles I durant una visita mèdica rutinària del monarca al seu metge personal a la Clínica DeSánchez a Barcelona el 29 de novembre del 2019.
CLÍNICA DESÁNCHEZ

BARCELONA, 1 des. (EUROPA PRESS) -

El rei emèrit Joan Carles I va acudir aquest divendres a la Clínica DeSánchez de Barcelona per sotmetre's a unes proves rutinàries amb el doctor Manuel Sánchez, han informat a Europa Press fonts mèdiques.

El monarca està totalment recuperat de la seva última intervenció, a l'agost a l'Hospital Universitari Quirónsalud de Pozuelo (Madrid), i continua amb el seu tractament antienvelliment amb normalitat.

Fa anys que Sánchez és el metge personal de Joan Carles I, però el rei emèrit encara no havia tingut l'oportunitat de visitar la nova clínica, que es va inaugurar fa dos anys, si bé en fa més de 15 que es van conèixer.

Per això, durant la seva visita, el rei va bromejar amb el fet que és el primer client de la casa encara que funcioni des de fa un parell d'anys, en referència a la seva llarga relació amb Manuel Sánchez.

La Clínica DeSánchez es dedica a la medicina proactiva i al benestar en un edifici modernista de la part alta de Barcelona, la Casa Alemany.