Publicat 7/12/2019 15:19:49 +01:00CET

Javier Bardem demana disculpes per qualificar Almeida d'"estúpid": "L'insult fa il·legítim qualsevol discurs"

L'actor Javier Bardem intervé en la Marxa pel Clima que recorre els carrers del centre de Madrid, 6 de desembre del 2019
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 7 des. (EUROPA PRESS) -

L'actor Javier Bardem ha demanat disculpes per qualificar d'"estúpid" l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, durant el seu discurs en la Marxa pel Clima que es va celebrar aquest divendres a Madrid.

"L'insult ilegitimiza qualsevol discurs i conversa", ha assenyalat l'actor espanyol en un fil que ha obert al seu compte de Twitter.

Per això, Bardem ha demanat "disculpes" per haver-se "deixat portar per un impuls en absolut constructiu que no fa cap favor al veritable missatge, únic i realment important".

"Les irrefutables dades de tots els estudis científics detallats ens avisen de la urgència climàtica en què ens trobem i la necessitat que es prenguin mesures i compromisos per revertir el seu avançament a tots els països", ha apuntat Bardem.

El regidor va respondre l'insult de Bardem a les seves xarxes socials on va publicar: "El típic llest, això sí molt progre, que pensa que pagar impostos no va amb ell", amb una notícia titulada 'Javier Bardem, condemnat a pagar 151.000 euros per defraudar Hisenda'.