Publicat 21/11/2019 17:35:05 +01:00CET

Isabel Coixet presenta 'Foodie Love', la seva primera sèrie: "Pots conèixer la gent pel menjar que li agrada"

Isabel Coixet dirigeix 'Foodie Love'
EUROPA PRESS

MADRID, 21 nov. (EUROPA PRESS) -

El proper 4 de desembre arriba 'Foodie Love', la primera sèrie espanyola d'HBO i, també, la primera sèrie d'Isabel Coixet. La cineasta catalana escriu i dirigeix aquesta producció de vuit capítols de mitja hora de durada protagonitzats per Laia Costa i Guillermo Pfening i que està centrada en les seves grans passions: les històries d'amor i el menjar. "Coneixes la gent pel que li agrada menjar, el món està en el menjar", assegura.

"Jo només sóc addicta a les anxoves", confessa Coixet en una entrevista a Europa Press en què la guanyadora de vuit premis Goya es defineix com una consumidora ocasional de sèries allunyada d'aquestes que tant estan de moda en aquests temps de desmesurada oferta seriòfila i consum compulsiu de ficcions.

Això sí, Coixet confessa que la idea de rodar una sèrie ja la tenia de feia temps, gairebé des del mateix temps que va pensar en 'Foddie Love', la història de persones que se citen a través d'una aplicació per trobar parella entre amants de la gastronomia.

"Em venia de gust fer alguna cosa en aquest format i mai vaig pensar que la idea original de la qual neix 'Foodie Love' fos una pel·lícula. Es va desenvolupant com a sèrie de forma molt natural", afirma la cineasta que recorda que fa anys ja li van oferir dirigir capítols de sèries com 'Homeland', 'True Blood' o 'Narcos'.