Publicat 28/6/2020 19:20:41 +02:00CET

Investiguen la mort d'una dona agredida prop d'un local a Cornellà (Barcelona)

   Fecasarm anuncia que exercirà l'acusació popular

   BARCELONA, 28 juny (EUROPA PRESS) -

   Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona que va sofrir ferides de gravetat després de ser agredida a primera hora del matí d'aquest diumenge "als voltants d'un local d'oci de Cornellà" (Barcelona).

   En un comunicat, la policia catalana ha informat que la víctima va ser traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital, després que els Mossos rebessin l'avís de l'agressió sobre les 6 hores.

   La víctima va arribar a l'hospital ferida greu i allí els metges van certificar-ne la mort, que investiguen agents de la divisió d'investigació criminal de la regió policial Metropolitana Sud dels Mossos.

LA PATRONAL LAMENTA ELS FETS

   La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) i Spain Night Life han lamentat aquesta mort i han anunciat que es personaran com a acusació popular quan la causa avanci, ha explicat a Europa Press el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas.

   El succés ha ocorregut "a 150 o 200" metres del local --ha detallat Boadas-- i els seus titulars també estudien personar-se com a acusació particular pels perjudicis que aquest cas pugui causar a la seva imatge i a la del sector.

   A més, els propietaris del local ja han lliurat a la policia els enregistraments de què disposen per ajudar els agents a localitzar els autors de l'agressió, ha explicat la patronal.