Publicat 17/5/2019 13:20:59 +02:00CET

Intervinguts 808 coixins falsificats a Reus (Tarragona) amb la imatge d'un videojoc

Suc.- Detenido al acceder por la fuerza a una vivienda de Las Palmas de Gran Canaria e intentar agredir a su moradora
POLICÍA NACIONAL

MÀLAGA, 17 maig (EUROPA PRESS) -

Diversos agents de la Policia Nacional han intervingut 808 coixins falsificats amb la imatge corporativa d'un popular videojoc durant una inspecció en una companyia d'un polígon industrial a Reus (Tarragona), arran de la confiscació de 20 productes semblants per part de la Policia Local de Màlaga el passat Nadal.

En les operacions anomenades 'Paquete' i 'Forni' de lluita contra la pirateria, els investigadors han detingut l'administrador únic de l'empresa, un home de 63 anys i nacionalitat espanyola, per la seva presumpta responsabilitat en un delicte contra la propietat industrial, segons ha explicat la Policia Nacional en una nota de premsa.

La investigació es va iniciar arran de la intervenció per part d'agents de la Policia Local de Màlaga, en una parada nadalenca al centre de la ciutat andalusa, d'una vintena de coixins amb la imatge corporativa d'un conegut videojoc, que es tractaven d'unes suposades imitacions.

Així mateix van identificar el comerciant que tenia a la venda els productes a un preu unitari de deu euros, molt per sota del valor dels originals.

Una vegada posada la mercaderia a la disposició de la Policia Nacional, els agents d'aquest cos van escoltar en declaració el comerciant --en qualitat d'investigat, no de detingut-- i van continuar amb la pràctica de diligències per al total esclariment dels fets.

Les indagacions van conduir a una empresa amb seu social en un polígon industrial a la localitat tarragonina de Reus, d'on hauria sortit la sèrie de productes intervinguts a Màlaga. En el transcurs de la inspecció a aquesta companyia, els investigadors van intervenir 808 coixins falsificats i van detenir el seu administrador per la seva presumpta responsabilitat en un delicte contra la propietat industrial.