Publicat 2/7/2020 17:23:54 +02:00CET

Intèrprets de 'Com si fos ahir' alerten de la canel·lació i TV3 la vol mantenir a la tardor

L'actor Marc Cartes en la sèrie 'Com si fos ahir'
TV3 - Archivo

La cadena també vol mantenir 'Polònia' a la graella

BARCELONA, 2 jul. (EUROPA PRESS) -

Intèrprets de la sèrie diària de TV3 'Com si fos ahir' han alertat que la producció està en perill davant una "probable cancel·lació", i la televisió ha mostrat voluntat de mantenir-la i que pugui tornar a la graella a la tardor.

A través de la campanya #salvemlaficcio i la publicació d'un vídeo, els intèrprets i altres professionals han assenyalat els reiterats ajornaments del rodatges i la "vaguetat" en les respostes de la direcció de TV3, han recordat que els projectes de sèrie van néixer amb la voluntat d'impulsar l'audiovisual català i la seva indústria, i han subratllat que la seva audiència s'acosta al 17%.

"La ficció de TV3 ha tingut, des del començament, un paper important en la normalització lingüística", han subratllat els impulsors de la campanya, a la qual aquestes darreres hores també s'ha afegit #SalvemPolonia, que també pretén que continuï el programa de sàtira política de la cadena.

Fonts de TV3 han assegurat a Europa Press que la voluntat és "mantenir tant la sèrie diària 'Com si fos ahir' com 'Polònia' i que puguin tornar a la graella de tardor, com més aviat possible", i han subratllat que no volen renunciar a cap d'aquests programes.

Les mateixes fonts han assegurat que la caiguda de la publicitat per la crisi sanitària ha reduït els recursos disponibles, però han remarcat: "La intenció és recuperar aquests programes a la tardor, però ara no es pot garantir quan serà".

L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) ha instat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), TV3 i la Generalitat a trobar una solució que garanteixi la continuïtat d'aquests continguts i que es reprengui el rodatge de la sèrie com més aviat possible.

el més llegit

 1. 1

  Torra planteja un possible confinament de la Cerdanya però Salut el descarta

 2. 2

  Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la parella amb el cotxe en un carrer de Girona

 3. 3

  Pas endavant per al futur entre aquàtic i de fitness de Reus

 4. 4

  Detenen a Bordeus l'acusat de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida

 5. 5

  El Col·lectiu de socis de la Confraria de Pescadors de les Cases d'Alcanar, premiat amb la Placa de la Pesca catalana