Publicat 7/6/2019 16:19:09 +02:00CET

Interior convoca el 20 de juny el Consell de Policia previ a les eleccions sindicals dels Mossos

Sucesos.- Los Mossos recuperan un reloj de 30.000 euros robado en Barcelona y detienen al ladrón
@MOSSOS

BARCELONA, 7 juny (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Interior ha convocat per al dijous 20 de juny una sessió ordinària del Consell de la Policia --la taula de negociació sindical dels Mossos d'Esquadra-- amb els membres anteriors a les eleccions sindicals de la policia catalana de l'11 de març.

Les fonts d'Interior han informat que el conseller, Miquel Buch, es va comprometre en una reunió amb Sap-Fepol a mitjan maig a buscar una fórmula per reunir el Consell de la Policia.

Inicialment, es va paralitzar la constitució de l'òrgan perquè el recompte del vot per correu està suspès per un jutge després d'una querella d'Uspac per presumptes irregularitats dels delegats de Sap-Fepol.

El departament ha dut a terme la convocatòria aquest dimecres al migdia, però encara no ha estat resolta la seva petició d'aixecament de les mesures cautelars judicialment adoptades amb relació a l'últim procés electoral.

Està previst que la sessió ordinària del Consell de la Policia sigui el 20 de juny a les 9 hores a la seu de la Conselleria d'Interior.