Actualitzat 20/8/2019 9:15:42 +00:00 CET

Un incendi crema part del guarnit de les festes de Gràcia del carrer Llibertat

- COMISSIÓ DE FESTES LLIBERTAT

BARCELONA, 20 Ag. (EUROPA PRESS) -

Un incendi ha cremat durant la matinada d'aquest dimarts part del guarnit del carrer Llibertat per la Festa Major de Gràcia, i els Mossos d'Esquadra han obert diligències per esclarir els fets.

Fonts municipals consultades per Europa Press han detallat que l'avís s'ha rebut a les 4.25 hores, i que l'incendi no ha provocat ferits, però ha deixat molt danyat el guarnit: ha fet malbé 40 metres quadrats del guanit.

El foc, en el qual han treballat cinc dotacions dels Bombers de Barcelona, ha començat en el guarnit i ha acabat afectant un local i un pis, del qual s'han evacuat cinc persones, que no han necessitat cap recurs municipal de reallotjament.

La comissió de festes del carrer Llibertat ha lamentat els fets en un missatge a Facebook: "Aquesta matinada uns desgraciats (per no dir coses més fortes) ens han cremat part del guarnit, i han posat en perill els veïns dels blocs propers".

"Estem consternats pel que ha passat aquesta matinada, això va més enllà del fet de no respectar els guarnits", ha avisat, i ha agraït l'ajuda de BCN Neta i també de la Fundació Festa Major de Gràcia i dels carrers Verdi i Progrés.