Publicat 28/8/2020 14:40:26 +02:00CET

Illa, sobre els plans de l'ANC per la Diada: "Cal tenir sentit comú i respectar les indicacions sanitàries"

MADRID, 28 ago. (EUROPA PRESS) -

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha recordat aquest divendres a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que planeja celebrar la Diada, que "cal tenir sentit comú i fer les coses respectant les indicacions sanitàries en qualsevol situació".

"A l'ANC li diria el mateix que a qualsevol, el dret de manifestació és un dret fonamental i tots ho tenim clar, però en la situació epidemiològica a tothom li diria que cal tenir sentit comú i fer les coses respectant les indicacions sanitàries en qualsevol situació", ha dit.

Illa ha comparegut en roda de premsa aquest divendres en el Palau de la Moncloa al costat de la titular de Defensa, Margarita Robles, després d'una reunió del Comitè de Seguiment del coronavirus.

De cara al proper 11 de setembre, l'ANC vol organitzar concentracions descentralitzades i estàtiques, sense desplaçaments de la capçalera ni del conjunt dels manifestants, amb mesures de seguretat com la delimitació perimetral de l'espai amb controls d'accés i del nombre d'assistents, amb mascareta obligatòria i distància de dos metres entre els assistents.

Contador