Publicat 1/4/2019 19:24:46 +02:00CET

El III Fresc Festival de Sabadell reuneix Gerard Quintana, Mishima i The Pinker Tones

Mishima
FILA 7 - Archivo

SABADELL (BARCELONA), 1 abr. (EUROPA PRESS) -

La tercera edició del Fresc Festival de Sabadell --certamen de música, teatre i cinema d'estiu-- reunir els catalans Gerard Quintana, Mishima i la formació de música electrnica The Pinker Tones.

El certamen tindr lloc entre el 26 de juny i el 22 de juliol als jardins de l'Espai Cultural Sabadell i hi ha previst una trentena d'espectacles de música, teatre i de carcter familiar, entre d'altres, segons ha informat l'organització aquest dilluns en un comunicat.

A més, també figuren en el cartell l'Últim Indi, el nou projecte musical d'Eduard Costa, excomponent de la banda catalana Els Amics dels Arts, la jove promesa del jazz catal Eva Fernández i l'obra 'Les coses excepcionals' de Pau Roca.

Durant aquest abril es donar a conixer la programació completa del certamen, que tancar amb l'actuació de la banda que lidera David Caraben.

Una dels novetats d'aquesta edició ser una línia de programació centrada en la paraula, amb sessions de poesia, lectures dramatitzades i contes per a adults, a més, en el marc de la 'Nit dels Musicals de Sabadell', es commemorar el centenari del Teatre Sant Vicen de la ciutat, amb la representació de més de 200 títols de representats.