Publicat 6/2/2019 11:17:10 +01:00CET

Identificat un menor com a presumpte autor d'agressions sexuals a Sants i Horta

Mossos d'Esquadra (recurs)
MOSSOS D'ESQUADRA/TWITTER - Archivo

BARCELONA, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han identificat un menor d'edat, de 17 anys, com el presumpte autor de diverses agressions sexuals ocorregudes als barris barcelonins de Sants (tres) i Horta (tres).

Les agressions van tenir lloc entre finals d'octubre i finals de desembre: entre la primera i la segona --a la zona dels jardins del passeig de Montjuc-- va passar un mes, per les quatre següents van tenir lloc amb pocs dies de diferncia, ha informat la policia catalana aquest dimecres en un comunicat.

L'agressor actuava a qualsevol hora del dia i abordava dones d'edats mitjana i avanada per agredir-les, amb gran violncia i amenaces, sempre amb la cara tapada i en dues ocasions va robar a les víctimes.

Va ser detingut el 7 de desembre a Horta per la seva presumpta relació amb les agressions d'aquell barri, i va passar a disposició de la Fiscalia de Menors, que va ordenar el seu ingrés en un centre d'internament.

Ara la investigació ha perms relacionar el detingut amb les agressions de Sants, la qual cosa ha quedat acreditada grcies a proves d'ADN del laboratori biolgic dels Mossos.