Publicat 8/4/2019 12:20:35 +02:00CET

El Homrani anima el poble gitano a desmuntar "un a un tots els prejudicis"

 El Homrani destaca al poblo gitano com a exemple per desmuntar "un a un tots
GENERALITAT

BARCELONA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Chakir el Homrani, s'ha reunit aquest dilluns, Dia Internacional del Poble Gitano, amb gitanos de diversos perfils professionals i ha destacat: "Sou un exemple per al conjunt de la ciutadania, perqu desmunteu un a un tots els prejudicis i estereotips que encara avui s'associen" en aquesta comunitat.

En un comunicat, la Conselleria ha explicat que aquest any ha commemorat la celebració amb una trobada per mostrar la pluralitat de la comunitat gitana en el món laboral, i en la seva intervenció, el conseller ha animat els assistents a "seguir lluitant, a ser un exemple" per a la comunitat i per al conjunt de la societat.

"Sou un referent per a tota la comunitat gitana i especialment per als vostres fills i filles, perqu grcies al vostre esfor ara saben que ells també poden arribar a la universitat i treballar del que es proposin", ha afirmat.

La Generalitat lidera el IV Pla integral del poble gitano, que té com un dels seus objectius millorar la imatge social d'aquesta comunitat a Catalunya per lluitar contra l'antigitanisme i els estereotips i prejudicis que té associats.

Algunes de les persones que s'han trobat aquest matí amb El Homrani han trobat feina grcies a les mesures recollides en aquest pla, com els mediadors socioculturals del programa amb el món local, o els coordinadors i formadors de programes educatius que s'impulsen des del pla.