Publicat 5/4/2019 7:37:47 +02:00CET

Hans Zimmer arriba aquest divendres al Palau Sant Jordi amb el seu espectacle 'The World of Hans Zimmer'

'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' arribar al desembre al BEC
SOLD OUT

BARCELONA, 5 abr. (EUROPA PRESS) -

La producció 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' del director musical Hans Zimmer arribar aquest divendres al Palau Sant Jordi de Barcelona, abans de passar pel Wizink Center de Madrid el diumenge.

El director musical tornar al Bizkaia Arena de Bilbao l'1 de desembre; al Wizink Center de Madrid el 3 de desembre, i al Palau Sant Jordi de Barcelona el 5 de desembre.

'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' és un format per a estadis amb més de 100 músics i solistes en escena amb una "impressionant producció de vídeo, illuminació i so".

Hans Zimmer és el director musical i creador del xou, en el qual participen amics i companys del compositor, mentre que el director Gavin Greenaway, collaborador de Hans Zimmer durant els últims 25 anys, s'encarrega de l'adrea de l'orquestra, el cor, la banda i els solistes.

'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' presenta algunes de les peces més clebres del compositor arreglades per primera vegada pel propi Zimmer perqu una orquestra simfnica les interpreti en directe, resultat d'un treball de mesos transformant les seves bandes sonores en autntiques suites per a orquestra.

A més, reconeguts solistes del planter de talents musicals que han crescut a l'abric de Hans Zimmer, participaran en l'espectacle; entre ells, Pedro Eustaque, el flautista de la banda sonora de 'Pirates del Carib'.

El públic també podr gaudir d'"impressionants" projeccions visuals amb seqüncies de les pellícules la música de les quals s'interpreta; Zimmer ha supervisat personalment l'espectacle amb instruccions precises a la direcció artística sobre quins eren les escenes més importants per a ell i com haurien d'usar-se en les projeccions.

Aquestes projeccions i imatges estaran intercalades amb breus vídeos protagonitzats per Hans Zimmer i els seus vells amics en els quals els espectadors gaudiran colant-se en les seves sessions de treball.

Hans Zimmer, guanyador de premis Oscars, Grammy i Globus d'Or, és un dels més coneguts i influents compositors de bandes sonores contempornies.

Les seves bandes sonores han dotat de drama i d'una enorme profunditat emocional a una llarga llista de produccions taquilleres: 'El Rei León', 'Gladiator', 'Els Pirates del Carib', 'El Codi Dóna Vinci', 'Batman', 'El Cavaller Fosc', 'Origen' i 'Interstellar'; recentment, Hans Zimmer va rebre la seva onzena nominació als Oscars per la banda sonora de 'Dunkerque'.