Publicat 2/12/2019 18:12:42 +01:00CET

El Guitar BCN anuncia a Pat Metheny, Zucchero, Joe Satriani i Jethro Tull

Foto d'arxiu
LOS SECRETOS - Archivo

BARCELONA, 2 des. (EUROPA PRESS) -

El festival Guitar BCN, que se celebrarà del 25 de gener al 22 de juliol, ha anunciat aquest dilluns les actuacions de Pat Metheny, Zucchero, Joe Satriani i Jethro Tull en la seva propera edició, ha informat en un comunicat.

El cantant italià Zucchero debutarà al Palau de la Música Catalana, mentre que el guitarrista de rock Joe Satriani rebrà la pua d'or del festival.

Amb 12 sales diferents i l'objectiu de vendre 60.000 entrades, hi serà el referent de la guitarra jazzística Pat Metheny i "els mítics" Jethro Tull.

ESCENA LOCAL

El festival també apostarà per l'escena local de la mà d'Els Amics dels Arts i Carlos Sadness, Nil Moliner a Razzmatazz -que ja ha penjat el cartell d'entrades esgotades i presenta nou concert al Sant Jordi Club-, el debut en directe de Suu i el concert especial de final de gira d'Arnau Griso.

"Estem molt satisfets que els grups sorgits de l'escena local ja representin més de 25.000 entrades venudes, gairebé el 50% de les vendes del festival", ha explicat el director de la promotora The Project, Joan Roselló.