Publicat 28/6/2019 16:26:17 +02:00CET

La Guàrdia Urbana de Barcelona rescata 18 gossos en males condicions

Gossos rescatats per la Guàrdia Urbana de Barcelona
GUARDIA URBANA

BARCELONA, 28 juny (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha rescatat 18 gossos que es trobaven en males condicions, els propietaris dels quals tenen diversos procediments administratius oberts per maltractament i reproducció d'animals sense autorització.

Els agents van intervenir els gossos --inclosos cinc cadells-- el 17 de juny en un solar del barri de Sant Andreu, on van constatar "clares evidències de reproducció d'animals de companyia sense autorització" i que l'espai no reunia les característiques adequades.

El Departament de Protecció dels Animals de l'Ajuntament va ordenar el decomís dels gossos al maig, però els propietaris s'hi van negar, per la qual cosa es va demanar autorització judicial, que va ser concedida pel Jutjat Contenciós-administratiu 11.

GOS MORT A COPS

El decomís es va dur a terme sense incidents, els gossos van ser traslladats a diversos centres d'acolliment, i els propietaris ja tenien oberts els procediments per maltractament animal i reproducció sense autorització, ha destacat la Urbana.

Entre aquests procediments, hi ha pendent una resolució judicial per la mort a cops d'un gos fa dos anys, ha destacat el cos policial, que ha recordat que l'Ajuntament promou l'adopció com a primera opció per tenir un animal de companyia.