Publicat 2/9/2019 17:34:12 +02:00CET

La Guàrdia Civil recorrerà els llocs més "viables" que han marcat els gossos per buscar Fernández Ochoa

Acompanyat d'un gos de rastreig, un agent de la Guàrdia Civil continua amb els treballs de cerca de l'esquiadora i medallista olímpica, Blanca Fernández Ochoa, desapareguda el passat 26 d'agost.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 2 set. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil recorrerà aquesta tarda els llocs que han marcat els agents del Grup Cinològic que acompanyen els catorze gossos desplegats a la zona de Las Dehesas de Cercedilla per buscar rastres que ajudin a trobar pistes sobre el parador de l'exesquiadora olímpica Blanca Fernández Ochoa, desapareguda des de fa deu dies.

Així ho ha assenyalat un portaveu de l'institut armat, que ha indicat que els animals han fet el recorregut diverses vegades i els agents del servei del Grup Cinològic han marcat uns quants punts que seran inspeccionats de manera minuciosa perquè poden ser un possible rastre o "pista a seguir".

"Cal buscar de manera més tranquil·la i amb menys gent, perquè la incidència de persones pot alterar l'olfacte dels gossos", han assenyalat.

El dispositiu de recerca de l'esportista continuarà aquesta tarda fins que hi hagi llum amb batudes a peu i amb helicòpters. A la nit, es mantindran les batudes en vehicles per la zona.

Al llarg d'aquest matí, l'operatiu que s'ha desplegat a la zona ha completat les dotze rutes marcades i ara els grups de muntanya tornaran a la zona dels Siete Picos. S'espera acabar amb les dues rutes que passen per aquesta zona, de més dificultat.