Publicat 8/4/2020 18:11:55 +02:00CET

Granollers (Barcelona) adapta un pavelló per a persones sensellar infectades per coronavirus

El nou aspecte del Pavelló de Ca Bassa
AYUNTAMIENTO DE GRANOLLERS

GRANOLLERS (BARCELONA), 8 abr. (EUROPA PRESS) -

El Pavelló de Can Bassa de Granollers (Barcelona) s'ha convertit en un alberg temporal perquè passin el període de confinament les persones sensellar de la ciutat i de la comarca del Vallès Oriental infectades per coronavirus.

Té capacitat per 30 places, 15 reservades per a persones de la ciutat i les 15 restants per altres de la comarca, ha informat l'Ajuntament de Granollers aquest dimecres en un comunicat.

El consistori ha organitzat aquesta iniciativa que gestiona la secció local de la Creu Roja, i que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Fundació El Xiprer i Cáritas Humana.

Els llits s'han instal·lat a la zona de la pista de l'equipament esportiu, mentre que el vestíbul s'ha habilitat com a menjador --amb menús diaris que es guarden a la guarderia municipal Tortuga, propera al lloc--, les dones disposen dels vestuaris per dormir, i l'espai també compta amb una àrea de rentadores i assecadores.

El passat 25 de març es va adaptar una altra instal·lació esportiva de la ciutat, el Pavelló del Tub, amb una dotzena de places, que ara s'han traslladat a aquesta nova localització.