Publicat 13/3/2019 17:11:38 +01:00CET

El Govern treballar amb Mollet del Valls la planificació escolar a curt i mitj termini

El Govern treballar amb Mollet del Valls la planificació escolar a curt i med
AYTO.DE MOLLET DEL VALLS

MOLLET DEL VALLS (BARCELONA), 13 mar� (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, s'ha comproms amb l'alcalde de Mollet del Valls (Barcelona), Josep Monrs, així com amb la comunitat educativa, a consensuar la planificació escolar de la localitat a mitj i llarg termini.

Bargalló ha visitat aquest dimecres la població del Valls Oriental, després de rebre la invitació de l'alcalde, i ha assegurat que aquesta planificació "comporta parlar d'infraestructures per sobretot del model educatiu i d'oferta", i assenyala com un dels principals reptes l'etapa de Secundria per la baixa demanda de Primria a causa de l'evolució demogrfica, ha informat l'Ajuntament de Mollet en un comunicat.

El titular d'Educació ha garantit que cap família de la població no "es quedar sense plaa de P3 pública" si la sollicita, en garantir que si hi ha un augment de peticions, s'ampliar i si hi ha excés d'oferta, es reajustar.

En aquest sentit, Monrs ha apuntat que ser "un bon termmetre" per actuar en conseqüncia en la jornada de portes obertes dels centres escolars.

Així mateix, ha manifestat el seu agrament per "la clara voluntat de sumar sinergies i treballar conjuntament" per organitzar el present i futur educatiu del municipi.