Publicat 10/7/2020 15:33:17 +02:00CET

El Govern qualifica d'"insostenible" el creixement de la covid-19 entre els joves a Lleida

Un mosso d'esquadra controla l'accés a l'A-2 a Lleida, capital de la comarca del Segrià, confinada per un brot de covid-19.
David Zorrakino - Europa Press

LLEIDA, 10 jul. (EUROPA PRESS) -

El delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, ha assegurat aquest divendres que el creixement del nombre de casos a Lleida entre els joves d'entre 15 i 29 anys "és insostenible", però ha assegurat que no s'estudien canvis en el confinament permimetral del Segrià.

Farré ha fet aquestes declaracions en una conferència de premsa a Lleida en la qual el cap de vigilància epidemiològica, Pere Godoy ha assenyalat que hi ha una vintena de brots a la província: 12 en empreses, diverses residències a Lleida --una de les quals a Oliana-- i alguns en cercles familiars, atès que hi ha transmissió comunitària; i ha avançat que el nombre de contagis continuarà augmentant entre 10 i 12 dies.

De la seva banda, la gerent de les dues regions sanitàries de Lleida ha avançat que els propers dies s'habilitaran dues àrees sanitàries de reforç a Lleida i amb tota probabilitat un allotjament a Torres de Segre.