Publicat 1/4/2019 17:46:26 +02:00CET

El Govern obre les preinscripcions a 63 camps de treball per a joves de 14 a 29 anys

BARCELONA, 1 abr. (EUROPA PRESS) -

La Direcció general de Joventut (DGJ) ha obert aquest dilluns les preinscripcions a un total de 1.287 places per 63 camps de treball aquest estiu a Catalunya, segons ha informat la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat en un comunicat.

L'oferta augmenta en 69 les places respecte a l'estiu passat, amb quatre camps de treball més i la incorporació de 14 camps indits, mentre que la resta són una continuació de projectes ja iniciats en campanyes anteriors.

Els camps de treball consten d'una estada de 15 dies per a joves voluntaris que participen de manera desinteressada en un projecte de millora de tipus mediambiental, acció social, recuperació del patrimoni arquitectnic o intercanvi cultural.

La directora general de Joventut, Norma Pujol, ha destacat el valor afegit d'aquesta activitat que es basa en el carcter voluntari dels joves que participen en els camps de treball, que no només s'impliquen de manera desinteressada en la millora d'un bé comunitari, sinó que promouen un intercanvi cultural i de relació amb l'entorn.

Els joves catalans d'entre 14 i 29 anys interessats a participar poden fer la seva preinscripció a través d'aquesta web fins al 9 d'abril