Publicat 20/2/2020 15:14:03 +01:00CET

El Govern impulsarà llocs de treball a les comarques afectades pel temporal Gloria

Temporal Gloria (arxiu).
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 20 febr. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat desenvoluparà 120 plans de treball als municipis i comarques afectats pel temporal Gloria per un valor de quatre milions d'euros.

El departament ha informat aquest dijous en un comunicat que aquests plans inclouran formació i contractació de personal que treballarà en tasques vinculades a la reparació dels desperfectes i la recuperació del territori afectat.

La inversió s'executarà a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) després que el consell de direcció hagi donat el vistiplau a la iniciativa que prioritzarà els municipis pel nivell d'afectació dels desperfectes.

Els plans de treball es vehicularan a través de conveni amb els municipis i comarques beneficiaris que fixaran el volum de persones que es contractaran i el volum de persones en atur per formar.

El conseller del departament, Chakir El Homrani, ha destacat el compromís de la Conselleria per posar en funcionament totes les actuacions que ajudin a superar els efectes del temporal.