Publicat 29/1/2019 18:47:34 +01:00CET

El Govern de la Generalitat crea l'Oficina per a la Reforma Horria per coordinar-ne l'aplicació

Elsa Artadi i Dami Calvet
EUROPA PRESS

Una nova direcció general gestionar la interlocució amb entitats de la resta de l'Estat

BARCELONA, 29 gen. (EUROPA PRESS) -

La Generalitat ha creat l'Oficina per a la Reforma Horria en compliment dels acords del pacte que en demana l'aplicació per millorar l'ús del temps, i que formar part de la Conselleria de Presidncia, ha explicat en un comunicat aquest dimarts.

El Consell Executiu n'ha aprovat la creació amb l'objectiu de coordinar les polítiques d'organització i usos dels temps de la vida quotidiana, així com garantir la transversalitat a la seva planificació, gestió i avaluació en cada mbit departamental.

També analitzar l'acció del Govern catal en relació amb les polítiques vinculades amb la reforma horria i es relacionar amb la Unió Europea i les comissions internacionals que impulsin una millora de l'ús del temps en la vida quotidiana.

PERE MARTÍNEZ

A la Conselleria de Presidncia, s'hi suma també la Direcció general de Relacions amb Entitats i Collectius de Diferents Territoris i Cultures, que tindr al capdavant Pere Martínez i Ammetller, nomenat aquest dimarts.

Aquest ens "dirigir la interlocució de les relacions entre l'Administració de la Generalitat i les entitats externes representatives de collectius d'altres territoris de l'Estat espanyol amb especial presncia a Catalunya", ha detallat el Govern.

També promour actuacions que fomentin la integració sociocultural a Catalunya, difondr la llengua i cultura catalanes, analitzar possibles sinergies i elaborar propostes d'actuacions comunes entre els departaments de la Generalitat.

Martínez (Mollet del Valls, 1957) és comptable i administratiu de banca, va ser director d'Administració Bagu-esMasriera SA (1990-2011), coordinador de CiU al Parlament entre el 2011 i el 2015 i posteriorment de JxSí (2015-2017), a més d'ocupar diversos crrecs en la Generalitat.

Des de l'octubre del 2017 fins a l'actualitat, ha estat director general d'Anlisi i Prospectiva, mentre que entre el 1995 i el 1999 va ser regidor a l'Ajuntament de Mollet del Valls (Barcelona), i és membre d'mnium Cultural des del 1980.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Els CAP de Badalona (Barcelona) obriran durant els festius de Setmana Santa

 2. 2

  AMP.- Coronavirus.- Mor l'expresident del Port de Barcelona Joaquim Tosas

 3. 3

  Grup Sagardi repartirà 5.000 menjars diaris a persones majors de Barcelona

 4. 4

  AMP.- Coronavirus.- Granollers (Barcelona) adapta un pavelló perquè persones sensellar passin el confinament

 5. 5

  Badalona (Barcelona) incorpora dron per detectar infraccions del confinament