Publicat 2/4/2019 18:42:22 +02:00CET

El Govern dona llum verda a una comissió per seguir la renda garantida

BARCELONA, 2 abr. (EUROPA PRESS) -

El Consell Executiu del Govern ha donat llum verda a una comissió per avaluar i seguir l'aplicació de la renda garantida de ciutadania (RGC), segons ha anunciat aquest dimarts la portaveu, Meritxell Budó.

La comissió haur de vetllar per l'avaluació, seguiment de l'aplicació i funcionament de la RGC, i estar integrada de manera paritria per representants de l'Administració de la Generalitat i per les organitzacions sindicals i empresarials, entitats del tercer sector i entitats representatives del treball social i el món local.

El nou rgan es reunir trimestralment i estar adscrit a la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies, mentre que el conseller i el secretari general de la conselleria ocuparan la presidncia i la vicepresidncia, respectivament.

Les vocalies estaran formades per representants de Presidncia, Treball, Assumptes Socials i Famílies, Justícia, Educació, Empresa, Territori i Sostenibilitat, Salut i Economia.

La resta de vocals els ocuparan representants de les organitzacions sindicals i empresarials més representatives a Catalunya, com la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social, del Collegi Oficial de Treball Social i de les organitzacions més representatives del món local.