Publicat 02/03/2021 18:17

El Govern destina 18 milions a pal·liar efectes en l'activitat de les escoles

La consellera de Presidncia i portaveu del Govern, Meritxell Budó
GOVERN

BARCELONA, 2 març (EUROPA PRESS) -

El Consell Executiu del Govern ha aprovat destinar 18 milions d'euros al pressupost de la Conselleria d'Educació per palliar els efectes que ha causat la pandmia del coronavirus en l'activitat dels centres docents i garantir la seguretat dels treballadors públics.

El pressupost que s'amplia permetr afrontar les despeses que s'han produt durant el 2020 en el contracte de compra d'elements de protecció, del que a final del 2020 es va iniciar la tramitació d'un contracte de subministrament d'equipament per un import de 10,5 milions d'euros.

També afronta el pagament d'indemnitzacions pel tancament durant el període entre mar i juny del 2020 dels menjadors escolars dels centres que gestionen el servei, amb un crdit de 2,5 milions; la resolució de recursos de la convocatria d'ajuts a activitats extraescolars, per 200.000 euros, i la tramitació d'addendes als convenis per als plans educatius d'entorn, per valor de 5,4 milions d'euros.

INSTITUT RAMON MUNTANER

El Govern, a proposta de la Conselleria de Cultura, ha aprovat modificar diversos articles dels estatuts de l'Institut Ramon Muntaner, que fan referncia a la seva composició i els seus rgans de govern.

L'acord amplia de 14 a 16 membres la composició del patronat que regeix l'institut, al qual s'incorporen dos patrons que designa la Federació d'Ateneus de Catalunya.
www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés