Publicat 12/5/2020 15:27:17 +02:00CET

El Govern demana responsabilitat i dur mascareta durant el desconfinament

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa telemàtica.
EUROPA PRESS

   BARCELONA, 12 maig (EUROPA PRESS) -

   La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha demanat aquest dimarts a la ciutadania responsabilitat i portar mascareta i els equips de protecció necessaris al carrer a mesura que s'avanci en les fases del desconfinament.

   En finalitzar la roda de premsa telemàtica posterior al Consell Executiu, ha enviat un missatge a la població després que el dilluns tres zones de Catalunya passessin a la fase 1 del desconfinament.

   Budó ha advertit que, malgrat que alguns territoris ja estiguin superant fases, "no vol dir que aquesta crisi sanitària estigui superada" i ha cridat a tenir la mateixa responsabilitat que s'ha tingut durant les setmanes de confinament.

   "És imprescindible que tots continuem amb aquest exercici de corresponsabilitat. Que totes aquelles persones que van avançant en les fases segueixin respectant tots els criteris sanitaris i de protecció imprescindibles per seguir lluitant contra la propagació del Covid-19", ha subratllat.

   La portaveu del Govern ha insistit que l'avançament cap al desconfinamiento s'aconseguirà si tota la ciutadania utilitza els elements de protecció necessaris i ha remarcat que utilitzin mascareta quan surtin al carrer.

   "Fer una crida a la corresponsabilitat, a la solidaritat i al fet que tothom que surti al carrer utilitzi mascaretes i elements de protecció per no tirar enrere tot aquest treball que portem fent tantes setmanes i que ens ha permès evolucionar", ha conclòs.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensors i càmeres

 2. 2

  Coronavirus.- Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensores i càmeres

 3. 3

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dimecres que el passat

 4. 4

  Mor després de sofrir una descàrrega elèctrica mentre treballava en Vespella (Tarragona)

 5. 5

  Coronavirus.- Aïllats 50 temporers a Seròs (Lleida) per un malalt de Covid-19