Publicat 25/08/2021 12:17CET

El Govern convoca una nova línia d'ajuda a la programació de música en viu

El Govern convoca una línia d'ajuda a la programació de música en viu.
GOVERN

BARCELONA, 25 ago. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Cultura de la Generalitat ha publicat una nova línia d'ajuda a la programació de música en viu de caràcter professional a la qual s'hi podran acollir tots els projectes desenvolupats a partir de l'1 de juny del 2020 i que hagin finalitzat entre l'1 d'octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021.

L'ajuda es pot sol·licitar entre el 26 d'agost i el 14 de setembre d'aquest any, tots dos inclosos, i atén a la demanda dels sectors culturals de donar suport als projectes de música en viu realitzats durant aquest any, segons han explicat en un comunicat aquest dimecres.

Està dotada amb 800.000 euros i cobreix la contractació artística dels concerts de festivals organitzats per ajuntaments i ens que depenguin d'ells, la programació de música en viu realitzada per empreses o entitats privades, i la programació estable de sales de concerts.

En el cas dels festivals i mostres organitzades per ajuntaments i la programació realitzada per empreses o entitats privades, l'activitat objecte de la subvenció ha d'incloure un mínim de quatre concerts a Catalunya, i en cas que el sol·licitant sigui una empresa o sala de concerts ha d'haver programat un mínim de 20 concerts amb entrada de pagament.

L'import de la subvenció no podrà superar en cap cas el 80% de les despeses subvencionables, amb un màxim atorgable de 45.000 euros i un mínim de 3.000, per la qual cosa es denegaran aquelles sol·licituds que, una vegada valorades, només puguin obtenir un import inferior a 3.000 euros.

Contador

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés