Publicat 14/03/2020 14:15CET

El Govern central limita la circulació dels ciutadans a tota Espanya pel coronavirus

Palacio de la Moncloa
WIKIMEDIA COMMONS - Archivo

   MADRID, 14 mar� (EUROPA PRESS) -

   El Govern central ha limitat la lliure circulació dels ciutadans a tota Espanya com a mesura per frenar l'expansió del coronavirus. Així es reflecteix en el decret que ha aprovat aquest dissabte el Consell de Ministres extraordinari, que només permet els moviments en determinats casos.

   El decret estableix que les persones només podran circular "per les vies d'ús públic" en vuit supòsits, entre els quals es troba l'adquisició d'aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.

   Així mateix, es permet sortir al carrer per assistir a centres sanitaris, per desplaçar-se al lloc de treball per efectuar la seva prestació laboral, professional o empresarial, o per tornar al lloc de residència habitual.

   També es permet sortir per a l'assistència i cura a gent gran, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables, per anar a entitats financeres, "per causa de força major o situació de necessitat", o per a "qualsevol altra activitat d'anàloga naturalesa degudament justificada.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés