Publicat 22/2/2019 17:57:18CET

El Govern catal ampliar els instituts d'Abrera, Olesa i Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)

El conseller Josep Bargalló en una escola del Baix Llobregat
GENCAT

BARCELONA, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, ha anunciat aquest divendres l'ampliació dels instituts d'Abrera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires (Barcelona) per donar resposta a les necessitats d'escolarització.

Segons ha informat el seu departament en un comunicat, el conseller ha avanat aquesta intenció en el marc d'una visita a dues escoles i un institut d'Abrera i Sant Esteve Sesrovires.

"Avui visito el Baix Llobregat Nord, la part que em quedava per visitar. Visitaré centres i expressaré el compromís de la Conselleria amb cadascun dels ajuntaments d'efectuar unes modificacions a tres instituts, la qual cosa significa la seva ampliació", ha dit.

"De les tres, l'ampliació més potent que implicar la inversió més alta és la d'Abrera, i no es podia fer si no fos per l'Ajuntament. Aquest és un exemple de la collaboració indispensable entre l'administració local i la Conselleria per tirar endavant una obra necessria que és una reivindicació histrica", ha dit.

L'escola té 441 alumnes d'Infantil i Primria, que potencia l'aprenentatge compartit a partir de petits grups de treball, i participa en el programa '#aquiProubullying' i 'Apadrinem el nostre patrimoni', entre d'altres.