Publicat 6/10/2019 15:11:41 +02:00CET

La Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB participen a la fira immobiliària Expo Real

BARCELONA, 6 oct. (EUROPA PRESS) -

La Generalitat de Catalunya, a través de l'Incasòl, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) participen per onzè any consecutiu a la fira immobiliària internacional Expo Real 2019, que se celebra de dilluns a dimecres a Munich.

En un comunicat aquest diumenge, el consistori i el Govern han informat que acudiran amb el projecte Barcelona Catalonia "per recolzar models de desenvolupament inclusius, sostenibles i cohesionadors".

Els projectes que presenta Barcelona Catalonia sota el lema 'Keeps on rocking!' són el reflex de la vocació "internacional, oberta i cosmopolita" que tenen la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i Catalunya.

A l'edició d'aquest any, Expo Real obre un nou saló, Nova3, dedicat a l'innovació aplicada al sector immobiliari, i s'uneix així al debat PropTech i com les empreses del sector empren la tecnologia per refinar, millorar o reinventar els serveis que ofereixen.

Catalunya també enfronta aquests reptes i mostrarà les iniciatives del Govern i de la ciutat de Barcelona als principals operadors de telecomunicacions "per convertir Catalunya en un laboratori obert en connexió 5G".

En aquest context, Barcelona Catalonia vol abordar el debat i els reptes que plantejen un model de ciutat d'usos mixts, on han de conviure les persones, l'innovació, el talent i la captació d'inversió.

La segona edició de 'Barcelona Catalonia Conference: Talent, Workspaces, Housing. Mix it to ACHIEVE it!' intentarà respondre a aquest plantejament dins del programa oficial d'Expo Real.

FÒRUMS DE DEBAT

A més, representants de la delegació catalana participaran en diferents fòrums de la fira, com el debat i els reptes que plantegen les ciutats amb fronts marítims, l'aplicació d'iniciatives intel·ligents als barris i l'impacte de la incorporació de la Intel·ligència Artificial en la gestió de l'entorn urbà.

La parada de Barcelona Catalunya a l'Expo Real reuneix vuit empreses amb vocació internacional i administracions municipals, metropolitanes i supramunicipals que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya.

En aquesta ocasió la parada estarà integrada pels ajuntaments de Badalona, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, i Viladecans (Barcelona); i companyies com Europa Center, Fabregat Perulles Sales Advocats, Forcadell, Gina Barcelona Architects, Invest in the Center of Catalonia, JAP, L35 Architects i Meridiana.

el més llegit

 1. 1

  La Generalitat farà cribajes massius de Covid-19 en dos barris de Barcelona

 2. 2

  Apartaments turístics de Girona impulsen una campanya a TikTok per recuperar visitants

 3. 3

  Mollet del Vallès (Barcelona) farà més PCR a contactes de positius aquesta setmana

 4. 4

  Tallada la línia R3 entre Torelló (Barcelona) i Ripoll (Girona) per un atropellament

 5. 5

  La Conselleria de Territori integrarà la C-31 al seu pas per Cunit (Tarragona)