Publicat 24/7/2019 14:07:37 +02:00CET

La Generalitat convida les ciutats catalanes a participar en la propera Mobile Week

Exteriores del recinto Fira Gran Vía donde se realiza el congreso del Mobile World Capital Barcelona.
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 24 jul. (EUROPA PRESS) -

La Generalitat i el Mobile World Capital (MWC) Barcelona han obert una convocatòria per ampliar la presència de la Mobile Week al territori català, segons han informat tots dos representants aquest dimecres en un comunicat.

La invitació s'ha fet als municipis i consells comarcals amb l'objectiu de fer créixer la iniciativa per així fer una Mobile Week --que se celebrarà durant el mes de febrer del 2020-- més àmplia i que arribi a més gent.

La Mobile Week Catalunya va néixer el 2018 com una inciativa de la Generalitat per estendre l'impacte del Mobile World Congress a tot el territori, i en la seva primera edició, es va celebrar a Girona, Lleida, Reus, Ribera d'Ebre (Tarragona) i Igualada (Barcelona).

Amb aquesta convocatòria, el Govern vol estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital per "empoderar-la digitalment" i plantejar diferents espais de reflexió i activitats participatives que connectin les eines de la tecnologia digital amb les necessitats socials.

Les ciutats interessades hauran de presentar un pre-projecte amb un plantejament del contingut de l'esdeveniment, que serà avaluat per un equip de membres del MWC i la Generalitat que comunicaran les ciutats seleccionades el 17 de setembre.