Publicat 2/11/2019 13:08:12 +01:00CET

La Generalitat constata el mal estat de l'edifici i que Badalona ha de decidir si s'esfondra

Edifici deteriorat a Badalona.
@AJBADALONA

BARCELONA, 2 nov. (EUROPA PRESS) -

Els Bombers de la Generalitat van avisar dimarts del mal estat de l'edifici evacuat del barri de la Salut de Badalona (Barcelona) divendres, i que és el consistori qui ha de decidir sobre l'esfondrament de l'edifici sobre la base dels informes dels bombers i dels tècnics municipals, segons han explicat fonts d'Interior a Europa Press.

Les mateixes fonts han detallat que els Bombers van acabar els seus treballs a l'edifici el divendres a les 13.00 hores i no han tornat al lloc des de llavors.

L'alcalde de Badalona, Àlex Pastor, manté una reunió al migdia d'aquest dissabte amb tècnics municipals i representants dels Bombers de la Generalitat i la Guàrdia Urbana de Badalona.

Divendres es van desallotjar 14 finques al voltant de l'edifici del barri de la Salut per risc que l'edifici s'esfondrés, que es van sumar a una altra desena d'habitatges desallotjats dilluns pel mateix motiu.

El desallotjament de les finques va afectar a prop de 60 persones que van ser ateses al Centre Cívic La Salut, i se'ls va oferir l'ajuda del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (Cuesb) com a mesura d'emergència.