Publicat 6/9/2019 12:26:31 +02:00CET

Gemma Robles, directora adjunta d'El Periódico de Catalunya i Joan Cañete, Bernat Gasulla i Carol Álvarez sotsdirectors

'El Periódico De Catalunya', Dirigit Per Anna Cristeto, Ha Nomenat Nova Directora Adjunta Del Rotatiu A la Fins ara Delegada De Madrid, Gemma Robles, I Ha Creat Tres Sotsdireccions Liderades Per Joan Cañete, Bernat Gasulla I Carol Álvarez.
PRENSA IBÉRICA

MADRID, 6 set. (EUROPA PRESS) -

'El Periódico de Catalunya', dirigit per Anna Cristeto, ha nomenat nova directora adjunta del rotatiu la fins ara delegada de Madrid, Gemma Robles, i ha creat tres sotsdireccions liderades per Joan Cañete, Bernat Gasulla i Carol Álvarez.

Així ho ha donat a conèixer aquest divendres 6 de setembre el grup editor Prensa Ibérica, que presideix Javier Moll i que ha renovat l'estructura directiva del diari amb l'objectiu de "potenciar la seva vocació de diari de progrés i com a referent de qualitat, pluralitat i esperit independent".

En aquest sentit, el grup de comunicació ha aclarit que Robles ocupa la Direcció Adjunta amb Luis Mauri, que exerceix el càrrec des del desembre del 2017, per "orientar i potenciar nous continguts de qualitat" en totes les plataformes d''El Periódico'.

Prensa Ibérica ha destacat que aquesta nova estructura directiva encapçalarà un equip de periodistes que formen part del projecte compartit d''El Periódico', amb seu central a Barcelona i àmplia redacció a Madrid.

Respecte a la trajectòria de Gemma Robles (Madrid, 1976), la companyia ha indicat que va ser nomenada delegada d''El Periódico de Catalunya' a Madrid el 2011, on s'havia incorporat quatre anys abans procedent de l'agència Europa Press.

Robles compta amb prop de dues dècades dedicades a l'actualitat política, seguint la informació de diferents partits i com a corresponsal política cobrint la informació del Govern central i l'activitat exterior del president. Actualment col·labora com a analista en programes de TVE, RNE, LaSexta i TV3.

En relació amb Carol Álvarez (Barcelona, 1973), el grup de comunicació ha indicat que aquests darrers 10 anys ha exercit les funcions de redactora en cap a 'El Mundo' a Catalunya tant en l'edició impresa del diari com en la digital després de set anys de cobertura informativa de l'àrea de tribunals. Álvarez va començar la seva carrera en el sector de les agències de notícies, en formar part de l'equip fundacional de l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Per la seva banda, Joan Cañete (Barcelona, 1973) compta amb més de vint anys de trajectòria professional a 'El Periódico', on ha estat corresponsal a Jerusalem entre els anys 2002 i 2007 i després va passar a informar de l'actualitat americana des de Washington entre el 2007 i 2009. Va ser cap de Societat, Entre Tots i Opinió.

Finalment, Bernat Gasulla (Barcelona, 1964) ha desenvolupat íntegrament la seva carrera professional en el diari, on va arribar el febrer del 1988. Durant bona part de la dècada dels anys 90 es va ocupar de la informació de successos, i posteriorment va passar a ser cap de secció i redactor en cap de Societat i va ser sotsdirector, director adjunt i coordinador de la informació web.