Publicat 28/6/2019 19:06:28 +02:00CET

Gairebé dos milions d'espanyols pagaran a terminis les vacances

Platja. turisme. Vacances
LASTMINUTE.COM - Archivo

Finançar les despeses de vacances suposarà una despesa total de més de 97 milions en interessos

MADRID, 26 Juny (EUROPA PRESS)

Gairebé dos milions d'espanyols pagaran a terminis els 1.789 euros que de mitjana els costaran les vacances aquest estiu, segons un informe realitzat per Kelisto.es, que revela que els qui financin el seu descans estival hauran de pagar 49,3 euros de mitjana en concepte d'interessos, la qual cosa suposa una despesa total de 97,7 milions d'euros.

Aquest estiu, el 60% dels espanyols (28,04 milions) sortirà de vacances, amb una despesa mitjana de 1.789 euros per persona, un 10% més (163 euros) que l'any passat.

Per poder fer front a aquesta despesa, 3,04 milions de persones ajornaran les seves despeses (el 17% del total) i, d'elles, l'1,9 milions (65%) emprarà un producte de finançament que li suposarà assumir algun cost.

Recórrer a un préstec personal, en lloc de fer servir una targeta de crèdit, per finançar les vacances és un 4% més barat de mitjana i permet estalviar més de 10 milions d'euros en interessos.

Els consumidors hauran d'abonar un interès mig del 19,11%4 per pagar a terminis les seves vacances mitjançant préstecs personals, la qual cosa suposa una despesa total de 97,7 milions d'euros en interessos i altres costos.

A l'hora d'ajornar les despeses de les vacances, els préstecs personals seran l'opció més triada (47%), seguida del finançament ofert pels propis establiments on es contracten els viatges (46%), les targetes de crèdit (25%) i els préstecs d'amics i familiars (9%), segons aquest estudi.

el més llegit

 1. 1

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 2. 2

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 3. 3

  Campo diu que la jutgessa de Lleida dona la raó al Govern espanyol sobre l'estat d'alarma

 4. 4

  Podem demana inspeccions als centres de treball de Lleida per evitar contagis

 5. 5

  La jutgessa no ratifica el nou confinament a diversos municipis de Lleida