Publicat 19/2/2019 18:53:24 +01:00CET

La Fura dels Baus actuar al festival Cultura Inquieta 2019

La Fura dels Baus (ARXIU)
LA FURA DELS BAUS

MADRID, 19 febr. (EUROPA PRESS) -

La companyia La Fura dels Baus presentar el seu espectacle 'Manes' la nit del 3 de juliol al festival Cultura Inquieta de Getafe, ha informat aquest dimarts l'organització de l'esdeveniment.

L'excentricitat i la innovació de la companyia seran les protagonistes de la jornada dedicada al Teatre i les Arts Escniques d'un festival amb vocació de ser molt més que música.

"Sovint llegim de la mítica companyia catalana que la seva especial manera d'entendre el teatre trenca la quarta paret, per la veritat és que, molt més enll d'aix, la seva proposta trenca des del seu naixement qualsevol límit que hagi servit tradicionalment per definir l'art dramtic. Aquesta essncia tan prpia i única que va portar La Fura dels Baus a ser la pionera en reconceptualitzar l'espai i el públic, a més de la seva concepció de l'autoria com una experincia de creació collectiva, segueix sent avui dia el motiu que la companyia mantingui el prestigi internacional", han afirmat.

Com és habitual en els espectacles de la companyia catalana, 'Manes', la pea que presentaran a Cultura Inquieta, no atén a una línia argumental, de manera que no tracta sobre un tema unívocament.

'Manes' parteix del concepte de diversitat cultural per elaborar les diferents parts de l'espectacle, que vol transmetre els nexes comuns a tota la humanitat: naixement, mort, sexe i menjar.

"Amb la incorporació de La Fura dels Baus al cartell del nostre festival, assumim el compromís de mantenir viu el que ha estat un dels principals impulsos del certamen al llarg d'una dcada, l'ambició de construir al sud de Madrid un esdeveniment multidisciplinari en qu l'art i la cultura es puguin gaudir en les seves múltiples expressions", han indicat els promotors del festival.