Publicat 14/9/2019 16:57:00 +02:00CET

Fundesplai presenta la proposta educativa 'nuSOS' per a la sostenibilitat i la convivència

Fundesplai presenta la proposta educativa 'nuSOS'
FUNDESPLAI

BARCELONA, 14 set. (EUROPA PRESS) -

Fundesplai ha presentat aquest cap de setmana la proposta educativa 'nuSOS', que se centra en la ciutadania global, la sostenibilitat i la convivència.

En un comunicat aquest dissabte, l'entitat ha explicat que l'objectiu de la proposta és sensibilitzar "sobre els reptes del fet migratori, el canvi climàtic, les desigualtats o la pobresa".

La proposta arribarà a 104.000 alumnes d'escoles i 'esplais' on treballa Fundesplai i s'ha presentat a Montesquiu (Barcelona) en una reunió d'uns 200 monitors i responsables d''esplais' de Catalunya.

Fundesplai preveu desenvolupar la proposta 'nuSOS' durant els propers dos anys per propiciar que els menors "reconeguin els drets humans i la diversitat com a valors indispensables per a la convivència i la sostenibilitat".

Sobre el significat del nom, l'entitat ha explicat que una primera lectura es refereix a la necessitat de desfer els nusos que impedeixen solucionar situacions crítiques; i una segona lectura fa referència a la necessitat de teixir nusos de complicitats per aconseguir aquestes solucions.