Publicat 24/02/2016 14:58CET

Fundació PortAventura dóna 5 milions i beneficia més de 34.000 nens els primers cinc anys

Port Aventura colabora con el Hospital Sant Joan de Déu
PORT AVENTURA

MADRID, 24 febr. (EUROPA PRESS) -

La Fundació PortAventura ha donat cinc milions d'euros i ha beneficiat amb les seves activitats i col·laboracions més de 34.000 nens durant els primers cinc anys de vida, ha assegurat l'organització, que celebra aquest any el seu primer lustre.

El president del Consell d'Administració de PortAventura World, Arturo Mas-Sardá, ha explicat que l'activitat d'aquesta se centra, sobretot en "millorar la qualitat de vida del major número possible de nens i joves amb malalties, amb capacitats especials i en risc d'exclusió econòmica".

També busca "sensibilitzar la societat sobre realitats que són poc conegudes", com la situació de les famílies que es desplacen per poder tractar als seus fills amb càncer, les persones amb cardiopaties congènites i les persones amb síndrome de Down, entre d'altres col·lectius.

Entre totes les iniciatives portades a terme, ha destacat la construcció de la nova UCI pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona), a la qual la Fundació ha destinat un total de tres milions d'euros.

De fet, el projecte de les noves instal·lacions hospitalàries s'han ampliat amb la instal·lació d'àrees de joc dins de l'hospital i un parc inclusiu infantil inspirat en les àrees temàtiques de PortAventura Park, "amb la finalitat de portar l'alegria de PortAventura als nens usuaris de l'hospital".

A més, els responsables de la fundació han indicat que es realitzaran visites dels personatges de PortAventura a les instal·lacions i es lliurarà als pacients un 'pack d'alta' amb entrades com a part de la col·laboració amb l'hospital.

La Fundació PortAventura obté els recursos necessaris per desenvolupar la seva activitat sobretot de l'aportació de PortAventura World, que anualment destina el 0,7% dels seus beneficis a aquest final, segons han explicat els responsables de l'organització.

Tot i això, al llarg dels últims anys ha realitzat també activitats de recaptació per finançar els seus projectes, com sopars i carreres solidàries i un torneig solidari de golf.

A més de l'Hospital Sant Joan de Déu, la fundació ha col·laborat també amb altres organitzacions com els Bancs d'Aliments a la província de Tarragona (en què està el parc d'atraccions), Projecte Home, Fundació Estela, Associació Down Tarragona, Fundació Casa Sant Josep, i Fundació Pasqual Maragall, entre d'altres.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés