Publicat 8/7/2020 13:35:32 +02:00CET

La Fundació Mutua Madrileña dona suport a 4 investigacions mèdiques catalanes amb 540.000 euros

El projecte del doctor Paolo Nuciforo, que es desenvoluparà a la Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO) analitzarà el bacteri Fusobacterium en el càncer colorrectal i rebrà finançament de la Fundació Mútua Madrileña.
Europa Press

BARCELONA, 8 jul. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Mutua Madrileña ha destinat aquest any 2,3 milions d'euros a ajudar la investigació mèdica a Espanya, 540.000 dels quals s'han destinat a quatre investigacions mèdiques a Catalunya, ha informat l'organització en un comunicat aquest dimecres.

Es tracta de projectes que es duran a terme a l'Institut d'Investigació Biomèdica Bellvitge (IDIBELL), a l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), al Vall d'Hebron Institut d'Investigació (VHIR) i al Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), tots ells a la província de Barcelona.

La Fundació ha indicat que dos dels projectes es duran a terme a l'àrea d'oncologia, sobre el coneixement de l'origen i causes del càncer de còlon i recte; mentre que els altres dos, es desenvoluparan a les àrees de trasplantaments i malalties rares.