Actualitzat 25/7/2019 16:25:31 +00:00 CET

La Fundació ARCO amplia a Barcelona, Sevilla, València i Palma les visites guiades ARCO GalleryWalk

Visites guiades en Arc GalleryWalk.
IFEMA - Archivo

A Madrid incorpora un segon cap de setmana per donar resposta a les elevades peticions del públic

MADRID, 25 jul. (EUROPA PRESS) -

La Fundació ARCO ha decidit ampliar les visites guiades d'ARCO GalleryWalk i incorporar noves ciutats per dur-hi a terme l'activitat, pel bon acolliment a Madrid, ha informat Ifema en un comunicat.

D'aquesta manera, els recorreguts se celebraran a Barcelona, Sevilla, València, Palma, i Madrid incorpora un segon cap de setmana per donar resposta a les elevades peticions del públic.

De nou, coincidint amb l'arrencada de la temporada artística a Madrid els dies 13 i 14 de setembre, els ARCO GalleryWalk estaran adreçats als Amics ARCO, que podran assistir en primícia a les exposicions recentment inaugurades.

A continuació, els dies 20 i 21 de setembre, les visites guiades s'obriran a tot el públic que tindrà l'opció d'apuntar-se als recorreguts pels barris d'Alonso Martínez, Centro, Chueca, Embajadores, Dr. Fourquet, Hueras i Salamanca.

També estarà present en l'arrencada de la temporada artística de València els dies 20 i 21 de setembre. Juntament amb La Vac, Obert València organitzarà visites guiades a les galeries més importants de la ciutat amb recorreguts diferents.

Per la seva banda, ARCO GalleryWalk s'estrena a Palma els dies 20 i 21 de setembre la qual cosa, en col·laboració amb Art Palma, permetrà acostar el públic als continguts de les galeries.

Així mateix, Sevilla serà una altra de les novetats aquest any i s'organitzaran visites guiades els dies 27 i 28 de setembre, també coincidint amb l'obertura simultània de les galeries de la ciutat.

A Barcelona, la Fundació ARCO tornarà a participar en la cinquena edició de la Barcelona Gallery Weekend, organitzada per Art Barcelona, els dies 11 i 12 d'octubre. Els ARCO GalleryWalk proposaran diferents recorreguts guiats per les galeries de la ciutat per compartir amb el públic el començament de la temporada expositiva.

Amb ARCO GalleryWalk, la Fundació ARCO assegura que "contribueix al fet que el públic interessat en art contemporani s'hi acosti i conegui de primera mà com treballen les galeries amb els artistes, com es presenta una exposició a cada espai i, al mateix temps, s'aproximin a la creació actual".

el més llegit

 1. 1

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 2. 2

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 3. 3

  El Govern espanyol i la UE organitzen dimarts una conferència de donants per a la migració veneçolana

 4. 4

  Els comitès d'empresa de Nissan exigeixen al Govern intensificar el treball institucional

 5. 5

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dilluns que el passat