Publicat 15/7/2019 18:51:45 +02:00CET

La Fundació Agbar signa un conveni amb les fundacions Casa Sant Josep de Tarragona i Bonanit

TARRAGONA, 15 jul. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Agbar ha signat aquest dilluns un conveni de col·laboració amb la Fundació Casa Sant Josep de Tarragona i la Fundació Bonanit per a la promoció de l'equitat social i la millora de la vida de les persones.

Segons ha explicat el director de la Fundació Agbar, Eduard Pallejà, l'objectiu de l'entitat és treballar de manera conjunta amb altres associacions, amb la finalitat de millorar la situació de vulnerabilitat de moltes persones.

Entre els acords duts a terme, es troba el conveni signat per la Fundació Agbar i la Fundació Casa Sant Josep de Tarragona, per atendre els joves un cop acabin l'estada als pisos tutelats, posant a la seva disposició educadors perquè els ajudin en la integració en la societat.

La Fundació Agbar i la Fundació Bonanit han signat el projecte 'Un sostre per a tothom', per oferir l'espai necessari per aquelles persones que no tenen casa o es trobin en una situació de precarietat.

Des de la Fundació Agbar han emfatitzat el seu propòsit per millorar la vida de les persones i l'entorn, i per això, intenten treballar en col·laboració amb altres entitats "per fer front a grans reptes, d'una manera més eficaç i adreçats a col·lectius més vulnerables".