Publicat 12/4/2019 17:16:15 +02:00CET

El Fresc Festival de Sabadell tindr Gerard Quintana, Mishima, Cesk Freixas i Dani Nello

El Fresc Festival de Sabadell tendrá a Gerard Quintana, Mishima, Cesk Freixas y Dani Nello
EUROPA PRESS

SABADELL (BARCELONA), 12 abr. (EUROPA PRESS) -

La tercera edició del Fresc Festival de Sabadell tindr en total 28 espectacles de música, cinema, teatre i poesia, amb la presncia de Gerard Quintana, Mishima, Cesk Freixas i Dani Nelel.

El festival, que se celebrar del 26 de juny al 22 de juliol als jardins de l'Espai Cultura de la localitat, tindr 16 cites musicals, concentrant aquestes un nombre més gran amb les actuacions de Quintana, Mishima, Freixas, Nello el líder del grup catal Obeses, Arnau Tordera, segons ha informat l'organització aquest divendres en un comunicat.

El teatre, amb la representació de cinc obres, tindr com reclam 'Al Sostre' d'Oriol Grau; 'Els coses excepcionals', el monleg que representa Pau Roca i que ha collit un bon acolliment a Barcelona; 'Una família normal', i 'Maragall a casa', un monleg sobre la vida del poeta catal que representa l'actor Jep Barceló.

La poesia, una novetat en el certamen d'aquest 2019, portar a Sabadell el saxo de Pep Poblet amb l'actriu ngels Bassas per representar 'Nova York escrita' i 'La flor que palpita' a crrec de Yoshi Hioki, entre d'altres títols.

El Fresc Festival comptar amb un espectacle creat especialment per aquest any, amb motiu del centenari de l'Any de la Colla de Sabadell --grup d'intellectuals del panorama cultural catal--, cridat 'De cara a la paret' i que és un recopilatori de textos de Francesc Trabal, interpretats per Jordi Vil, Albert Ribalta i Xavier Bertran i amb la música de Joan Alavedra.