Francisco Belil (FPdGi): "Tots els joves mereixen que apostem per ells"

Publicat 5/11/2019 11:12:33CET
El rei Felip VI i el president de la Fundació Princesa de Girona, Francisco Belil.
David Zorrakino - Europa Press

Julia Otero felicita el rei pel "català perfecte" de la princesa Elionor

BARCELONA, 5 nov. (EUROPA PRESS) -

El president de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi), Francisco Belil, ha defensat aquest dimarts en la jornada 'El talent atreu talent': "Tots els joves mereixen que apostem per ells", ha dit el president.

Després de l'arribada del rei a les 08.55 hores i davant d'uns 150 assistents --amb més de la meitat de la sala buida--, Belil ha destacat que els joves són "determinants per al present i ho seran més per al futur".

"Els joves heu arribat de moltes regions d'Espanya", ha dit Belil, i ha remarcat que en la fundació hi trobaran sempre un espai d'oportunitats per convertir-se en protagonistes de les petites millores que han de guiar cap a grans transformacions.

Després, la periodista Julia Otero ha sortit per dinamitzar la jornada i, després de saludar el rei des de l'escenari, i li ha dit: "Quan vam sentir la princesa Elionor, ho vam pensar tots. Segurament l'hi han dit en privat: va parlar un català perfecte".

"Semblava una nena nascuda a Girona. Enhorabona de debò", ha dit Otero --en català--, abans de passar a moderar un debat intergeneracional entre patrons, premiats i joves d'altres programes sobre alguns dels assumptes crítics de la societat.